Με ανατροπή και νίκη γοήτρου αποχαιρετά η Τυνησία το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η ομάδα του Ναμπίλ Μααλούλ επικράτησε με 2-1 του Παναμά, παρά το γεγονός ότι στο 33΄ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Μεριά.
Στην επανάληψη η Τυνησία ανέβασε ταχύτητα, πίεσε και με τους Μπεν Γιουσέφ (51΄) και Καζρί (66΄) να βρίσκουν δίχτυα ολοκλήρωσε την ανατροπή και πανηγύρισε τη μοναδική νίκη της στη διοργάνωση, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του 7ου ομίλου.
Στον αντίποδα, ο Παναμάς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Οι Τυνήσιοι, οι οποίοι πανηγύρισαν απόψε την πρώτη νίκη τους σε Μουντιάλ μετά από 40 χρόνια (σ.σ. τελευταία χρονιά ήταν το 1978), είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις επιθετικές τους ενέργειες.
Στο 33΄ μάλιστα είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη και τον Μεριά να χαρίζει με αυτογκόλ το προβάδισμα στον Παναμά. Μπεν Γιουσέφ (39΄) και Τόρες (45΄) προσπάθησαν με χαμένες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αλλά ο Παναμάς ήταν αυτός που πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο 1-0.
Στην επανάληψη, η πίεση των Τυνήσιων απέδωσε καρπούς, με τον Καζρί να βγάζει στο 51΄ παράλληλη μπαλιά στο Μπεν Γιουσέφ, ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1.
Οι Αφρικανοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και 15 λεπτά μετά την ισοφάριση είδαν τον Χανταντί να μοιράζει την ασίστ στον Καζρί και αυτός με τη σειρά του να σημειώνει την ανατροπή για την Τυνησία (2-1).
Στο 72΄ η ομάδα του Ναμπίλ Μααλούλ είδε το σουτ του Μπαρσένας να καταλήγει στα δίχτυα τους, αλλά το επιθετικό φάουλ του Τεγιάδο στον Μεριά που είχε προηγηθεί ακύρωσε το γκολ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Παρτιζάν που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Euroleague (20:30, NovaSports Prime) και θέλει διπλό που θα τον επαναφέρει γερά στο «κόλπο» της τετράδας.
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (18:30) – Με τον Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός (20:30), κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ