«Έσβησε τα φώτα» στο ΣΕΦ ο Ντόντα Χολ: Τρία κοψίματα σε πέντε λεπτά! (vid)
Κατέβασε τους... διακόπτες στο ΣΕΦ Ντόντα Χολ, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού κατάφερε να ρίξει τρεις τάπες στους παίκτες της Μονακό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μονακό στο ΣΕΦ στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague, με τον Ντόντα Χολ να στήνει… μπλοκ πάρτι στο φαληρικό γήπεδο.
Ο σέντερ του Ολυμπιακού είχε τρεις τάπες σε 5 λεπτά, με τον άσο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να κλείνει τα… φώτα στους παίκτες της Μονακό.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.