Νέα Αριστερά: Ο Ντίλιαν δείχνει ξανά προς το κράτος – Καλό θα ήταν ο Μητσοτάκης να μην ξεχάσει πάλι το όνομά του
«Τα νέα στοιχεία του αναλυτικού ρεπορτάζ του in.gr για την Intellexa, που φέρεται να διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε 'αρχές επιβολής του νόμου' και υπηρεσίες πληροφοριών, επιβεβαιώνουν ότι τέτοια λογισμικά δεν απευθύνονταν σε απλούς ιδιώτες, αλλά σε κρατικούς μηχανισμούς», τονίζει η Νέα Αριστερά
Στις νέες αποκαλύψεις του in για την Intellexa του Ταλ Ντίλιαν, με έδρα την Αθήνα, που διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε «Αρχές επιβολής του νόμου», αναφέρεται η Νέα Αριστερά με ανακοίνωσή της, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να απαντήσει «ποιος αγόρασε και ποιος χρησιμοποίησε το Predator στην Ελλάδα».
«Ο κ. Ντίλιαν, ή Ντίλαν, για να βοηθήσουμε τον κ. Μητσοτάκη που δήλωνε ότι δεν θυμόταν ούτε το όνομά του», σημειώνει χαρακτηριστικά η Νέα Αριστερά, «επιστρέφει στο προσκήνιο του σκανδάλου των υποκλοπών».
Νέα Αριστερά: Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να μην ξεχάσει πάλι το όνομα του Ντίλιαν
Όπως τονίζει, «τα νέα στοιχεία του αναλυτικού ρεπορτάζ του in.gr για την Intellexa, που φέρεται να διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε ‘αρχές επιβολής του νόμου’ και υπηρεσίες πληροφοριών, επιβεβαιώνουν ότι τέτοια λογισμικά δεν απευθύνονταν σε απλούς ιδιώτες, αλλά σε κρατικούς μηχανισμούς».
Επισημαίνει, παράλληλα, ότι «η Intellexa είχε κύρια έδρα την Αθήνα. Ο ίδιος ο ιδρυτής της έχει δηλώσει ότι η εταιρεία συνεργάζεται με κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου».
«Άρα το ερώτημα επιστρέφει στον κ. Μητσοτάκη: Ποιος αγόρασε και ποιος χρησιμοποίησε το Predator στην Ελλάδα; Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει και καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να μην ξεχάσει πάλι το όνομα του κ. Ντίλιαν», υπογραμμίζει η Νέα Αριστερά.
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Γαλλία: Συναγερμός στο Μπορντό – Οι πύρινες φλόγες απειλούν ολόκληρη την πόλη – Σκέψεις για εκκένωσή της
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]
- Το μυστικό πίσω από ένα από τα πιο διάσημα επιτραπέζια παιχνίδια κρύβεται σε ένα μικρό ισπανικό μπαρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442