Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κολλέγιο του Ιλινόις και την επόμενη σεζόν, καθώς αποφάσισε να μη δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος γκαρντ είχε σημαντική συνεισφορά στο να φτάσει το κολλέγιό του μέχρι το Final 4 του NCAA, με τον ίδιο να ολοκληρώνει τη σεζόν με 13,5 πόντους (με 50% στα σουτ), έχοντας 19 ματς με διψήφιο αριθμό πόντων και οκτώ με 20+ πόντους. Επίσης είχε 4,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.
O Στογιάκοβιτς δεν πηγαίνει στο NBA από φέτος
Ο Στογιάκοβιτς αποφάσισε να μην κάνει το βήμα στο NBA, ωστόσο θα παραμείνει στο NCAA και θα έχει για ακόμη μία χρονιά την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο κολλεγιακό πρωτάθλημα.
Υπενθυμίζεται ότι αναφορικά με το ποια χώρα θα εκπροσωπήσει, ο Στογιάκοβιτς δεν έχει λάβει ακόμα την απόφασή του, σχετικά με το αν θα αγωνιστεί με την Ελλάδα ή τη Σερβία στο μέλλον.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.