Τα «σενάρια» για Έντι Χάου και η στάση της Νιούκαστλ
Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά για τις «καρακάξες», αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν σκέφτονται την απόλυση του Άγγλου προπονητή
Ο Έντι Χάου έγραψε ιστορία πέρυσι με τη Νιούκαστλ, οδηγώντας τις «καρακάξες» στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ, καθώς αυτό ήταν το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησε η αγγλική ομάδα τα τελευταία 70 χρόνια.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο 48χρονος τεχνικός είχε μεγάλες βλέψεις για την πορεία της ομάδας του την φετινή σεζόν αλλά οι προσδοκίες του Άγγλου προπονητή δεν δικαιώθηκαν.
Η πορεία της Νιούκαστλ την φετινή σεζόν κάθε άλλο παρά ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί και τα «σύννεφα» έχουν μαζευτεί στον ουρανό του Σεντ Τζέιμς Παρκ.
Ο Έντι Χάου γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα, πως η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου περίμενε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και δεν είναι τυχαία η «εμφάνιση» δημοσιευμάτων, που θέλουν τον Άγγλο κόουτς σε δύσκολη θέση.
Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι ιθύνοντες της Νιούκαστλ έχουν εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο απόλυσης του Χάου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο προπονητής πάντως του αγγλικού συλλόγου συναντήθηκε, μετά την ήττα από την Μπρέντφορντ, με υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας και αυτό που έγινε γνωστό αφορά την στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο του Χάου.
Οι «καρακάξες» αποφάσισαν να στηρίξουν τον προπονητή τους και όλα δείχνουν ότι ο Χάου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την απόφαση φαίνεται να έπαιξε και η δημόσια στήριξη του Χάου από τον Άλαν Σίρερ, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός της Νιούκαστλ τάχθηκε υπέρ της παραμονής του 48χρονου τεχνικού, στον πάγκο της ομάδας.
Ο Σίρερ υποστήριξε πως η αποχώρηση του Αλεξάντερ Ίσακ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στο πλάνο του Άγγλου προπονητή, ενώ τόνισε πως οι μεταγραφές που έγιναν δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν τη Νιούκαστλ.
Πρόσθεσε μάλιστα πως οι άστοχες επιλογές στο μεταγραφικό «παζάρι» δεν ήταν ευθύνη του Έντι Χάου κι αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψιν.
Το τι θα γίνει βέβαια το καλοκαίρι είναι ένα άλλο θέμα, καθώς κανείς αυτή την στιγμή δεν μπορεί να προβλέψει αν ο Χάου θα είναι στον πάγκο της Νιούκαστλ και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο Βαγιεκάνο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442