Ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα (21:15) θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει προφανώς στη διάθεσή του τον Κέντρικ Ναν που παραμένει στα… πιτς, ενώ προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα με τον Ομέρ Γιούρτσεβεν να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων που είχε στον προσαγωγό. Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις είναι επίσης έξω.
Aπό την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός 12άδας είναι οι Τέο Μαλεντόν και Γκάμπριελ Ντεκ. Αντίθετα, οι Αντρές Φελίζ και Γκαμπριέλε Προσίντα είναι κανονικά στην αποστολή της ισπανικής ομάδας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.