Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League, με τη διεξαγωγή και των ματς της Κυριακής. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των επτά αγώνων.
Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο χάρη σε γκολ του Φαμπιάνο στο 78′ και έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της 5ης θέσης.
Λίγο αργότερα, ο ΟΦΗ έφυγε με την πολύτιμη νίκη από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου με ισάριθμα γκολ του Ταξιάρχη Φούντα, για να ανέβει έτσι στην 8η θέση της βαθμολογίας.
Στο τελευταίο σαββατιάτικο παιχνίδι, η ΑΕΛ Novibet πήρε σπουδαίο «διπλό» στον Βόλο (0-2) επί της τοπικής ομάδας, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και ξέφυγε για τα καλά από τον… πυθμένα της βαθμολογίας.
Την Κυριακή πια, ο Λεβαδειακός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, νίκησε με 3-1 και τον Αστέρα Aktor και παρέμεινε σταθερά τέταρτος και αήττητος για εννέα ματς πλέον.
Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Κηφισιά, την οποία και νίκησε με 3-0, μένοντας 5ος και στο -9 από τον Λεβαδειακό.
Στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τους οκτώ αδικοχαμένους οπαδούς, ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε εύκολα 4-1 τον Πανσερραϊκό.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα εγκαινίασαν το ανακαινισμένο φυσικοθεραπευτήριο στο ΟΑΚΑ και έκαναν έκπληξη στον Μίλτο Τεντόγλου.
Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».