Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς λύγισαν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 111-85, σε μία βραδιά που ο Στεφ Κάρι έδωσε σόου ολοκληρώνοντας το ματς με 26 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα.
Σόου του Στεφ Κάρι στη νίκη των Γουόριορς επί των Τίμπεργουλβς με 111-85, καθώς ο σούπερ σταρ των «πολεμιστών» ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα.
Οι Γουόριορς μετά τη νίκη βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 26-21. Απεναντίας, οι Τίμπεργουλβς γνώρισαν την 5η διαδοχική τους ήττα και έπεσαν στο 27-19.
Τα highlights στο Τίμπεργουλβς – Γουόριορς
Άξιοι συμπαραστάτες του Κάρι ήταν ο Μούντι με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Ποντζμιέσκι με 12 πόντους, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα.
Για τους γηπεδούχους, ο Άντονι Έντουαρντς πάλεψε, αλλά η συνεισφορά του δεν έφτασε για τη νίκη, με τον σούπερ σταρ των Τίμπεργουλβς να ολοκληρώνει το ματς με 32 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα