Νοκ άουτ τέθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τραυματίστηκε ξανά στο δεξί γόνατο στον αγώνα με τη Βιτόρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει προσδιοριστεί το ακριβές διάστημα που θα λείψει ο Ιωαννίδης, ωστόσο την προηγούμενη φορά που είχε τραυματιστεί στο γόνατο είχε παραμείνει εκτός για ένα μήνα.
Τι πρόβλημα έχει ο Ιωαννίδης – Η ενημέρωση της Σπόρτινγκ
Η πορτογαλική ομάδα στην ενημέρωσή της ανέφερε ότι ο Έλληνας φορ υπέστη τραυματισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γονάτου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας στο 24ο λεπτό του αγώνα.
Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ιωαννίδη, αλλά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής για τα «λιοντάρια» σε σχέση με το διάστημα που θα μείνει εκτός.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.