Θεοφάνεια: Μαθήτρια έπιασε τον σταυρό στον Γοργοπόταμο
Τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν σε όλη τη χώρα - Στον Γοργοπόταμο μία 13χρονη μαθήτρια έπιασε τον σταυρό
Παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου και όλων των τοπικών αρχών, γιορτάσθηκαν με λαμπρότητα τα Άγια Θεοφάνια, στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Γοργοποτάμου από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, Αρχιμανδρίτη Ηρωδίωνα Ρίζο.
Η τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού με τον Καθαγιασμό των Υδάτων, πραγματοποιήθηκε στον ποταμό του Γοργοποτάμου με 4 νέους (1 κορίτσι και 3 αγόρια) να βουτούν στα παγωμένα νερά για την ανεύρεσή του, με τη 13χρονη μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου Κωνσταντίνα να είναι αυτή που τον έπιασε πρώτη στα χέρια της, αναφέρει το Lamiareport.gr.
Στο σημείο επίσημοι και πιστοί έφτασαν με πομπή υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Δείτε φωτογραφίες

- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442