Από το αθλητικό/τηλεοπτικό μενού της Παρασκευής (19/12) ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για τη Euroleague, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και άλλα πέντε ματς της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης.
Από εκεί και πέρα… λίγα πράγματα, με Σούπερ Καπ στην Ιταλία και ξεκίνημα αγωνιστικών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως αυτά της Ισπανίας και της Γερμανίας.
Αναλυτικά το σημερινό (19/12) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.