Αποθεώθηκε ο Μεντιλίμπαρ από τον κόσμο του Ολυμπιακού (vids)
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην «Astana Arena».
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καϊράτ Αλμάτι στην παγωμένη Αστάνα (17:30) για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League και ψάχνει μόνο τρίποντο για να μπει γερά στο «κόλπο» της πρόκρισης.
Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τους Καζάκους στην «Astana Arena» σε λίγη ώρα σε ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και την θερμοκρασία στην πόλη αυτή την ώρα να βρίσκεται στους -20, όμως στο εσωτερικό του γηπέδου το κλίμα αλλάζει, με το θερμόμετρο να δείχνει 15 βαθμούς Κελσίου.
Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρεθούν για ακόμα μία φορά οι οπαδοί, οι οποίοι θα είναι πάνω από 600, με τους πρώτους να έχουν ήδη πάρει θέση στις κερκίδες της «Astana Arena». Η ομάδα έφτασε με καθυστέρηση 15 λεπτών λόγω της χιονόπτωσης και της έντονης κίνησης στους δρόμους της Αστάνα.
Δείτε βίντεο από το γήπεδο με τον κόσμο του Ολυμπιακού
O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρίσκεται ήδη στο γήπεδο κατά τη συνηθισμένη του «βόλτα» στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
Η αποθέωση του Μεντιλίμπαρ
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442