Air «Μούζα»: Ο Μουζακίτης πήρε το βραβείο του και ανέλαβε χρέη… πιλότου (vid)
Με το βραβείο του Golden Boy Web 2025 στα χέρια, ο Χρήστος Μουζακίτης... μπούκαρε στο πιλοτήριο και πόζαρε στη θέση του πιλότου, κατά την επιστροφή του από το Τορίνο!
Το βραβείο Golden Boy Web 2025 απονεμήθηκε στον Χρήστο Μουζακίτη, το βράδυ της Δευτέρας (1/12), στο Τορίνο, με τον Έλληνα μέσο να το παραλαμβάνει ο ίδιος σε μία λαμπρή τελετή.
Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού κέρδισε το εν λόγω βραβείο μετά από πολύμηνη ψηφοφορία που διεξήχθη από το ιταλικό μέσο, αφήνοντας πίσω του σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε εικόνες με τον Μουζακίτη να το περνά από τον σχετικό έλεγχο στο αεροδρόμιο, αλλά και να κάθεται στη θέση του… πιλότου μαζί με το ιστορικό βραβείο.
Δείτε το βίντεο με τον Μουζακίτη στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.