Air «Μούζα»: Ο Μουζακίτης πήρε το βραβείο του και ανέλαβε χρέη… πιλότου (vid)
Με το βραβείο του Golden Boy Web 2025 στα χέρια, ο Χρήστος Μουζακίτης... μπούκαρε στο πιλοτήριο και πόζαρε στη θέση του πιλότου, κατά την επιστροφή του από το Τορίνο!
Το βραβείο Golden Boy Web 2025 απονεμήθηκε στον Χρήστο Μουζακίτη, το βράδυ της Δευτέρας (1/12), στο Τορίνο, με τον Έλληνα μέσο να το παραλαμβάνει ο ίδιος σε μία λαμπρή τελετή.
Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού κέρδισε το εν λόγω βραβείο μετά από πολύμηνη ψηφοφορία που διεξήχθη από το ιταλικό μέσο, αφήνοντας πίσω του σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε εικόνες με τον Μουζακίτη να το περνά από τον σχετικό έλεγχο στο αεροδρόμιο, αλλά και να κάθεται στη θέση του… πιλότου μαζί με το ιστορικό βραβείο.
Δείτε το βίντεο με τον Μουζακίτη στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.