Το Ιλινόι νίκησε πολύ εύκολα με το ευρύ 98-58 το Λονγκ Άιλαντ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέι Στογιάκοβιτς, γιο του θρυλικού Πέτζα, που διέπρεψε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και στο NBA.
Ο γκαρντ, που διεκδικείται από την Εθνική Ελλάδας και την Εθνική Σερβίας, πάτησε παρκέ για 24 λεπτά και μέτρησε 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ, πραγματοποιώντας μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.
Τα highlights από τη νίκη του Ιλινόι και την εμφάνιση του Στογιάκοβιτς
Αξίζει να σημειωθεί πως την φετινή σεζόν σε 4 αναμετρήσεις στο NCAA ο Στογιάκοβιτς πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις, καθώς μετρά 16.8 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα του Ιλινόι.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.