Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Επιστρέφουν ΜακΚίσικ και Έβανς

Ολυμπιακός: Επιστρέφουν ΜακΚίσικ και Έβανς

Στο δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση βρίσκονται οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή (24/10, 21:45), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ευχάριστα νέα από την προπόνηση, αφού είχε μία πολύ σημαντική επιστροφή, αυτή του Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος γύρισε στις ομαδικές προπονήσεις και μετρά αντίστροφα για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μπαίνει σιγά σιγά και ο Έβανς

Παράλληλα, καλά νέα έρχονται και για τον Κίναν Έβανς, ο οποίος μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς αφού άρχισε ατομική προπόνηση για να μπορέσει σε λίγο διάστημα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Με τη διαφαινόμενη επιστροφή των δύο παικτών ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει κανονικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο