Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στους «32» του Κυπέλλου η Μπενφίκα, δύο γκολ ο Παυλίδης (vids)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε δύο φορές στη νίκη-πρόκρισης της Μπενφίκα με 2-0 επί της Τσάβες που έστειλε τους «αετούς» στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας της Μπενφίκα.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης επέστρεψε στην Μπενφίκα απ’ το «παράθυρο» των εθνικών ομάδων σε πολύ καλή κατάσταση και με δύο δικά του γκολ οδήγησε τους «αετούς» σε εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Τσάβες με 2-0 και στους «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας.
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Ρέγκο και «καθάρισε» τη νίκη και την πρόκριση για την Μπενφίκα, με άλλο ένα πολύ ωραίο, προσωπικό γκολ στο 79’.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!