Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση διαρρήκτη που «ξάφριζε» καταστήματα και γραφεία στο Κολωνάκι
Ο 54χρονος, από τον περασμένο Μάιο, είχε διαπράξει σειρά διαρρήξεων σε εμπορικά καταστήματα στο Κολωνάκι αφαιρώντας χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές.
Ένας 54χρονος άνδρας, ο οποίος «ξάφριζε» καταστήματα στο Κολωνάκι τους τελευταίους μήνες συνελήφθη από τις Αρχές.
Η σύλληψή του έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (12 Οκτωβρίου 2025), στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που οργανώθηκε μετά από κλοπή που είχε διαπράξει μία ημέρα νωρίτερα.
Βίντεο ντοκουμέντο
Το MEGA παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του 54χρονου.
Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι ο 54χρονος, από τον περασμένο Μάιο, είχε διαπράξει σειρά διαρρήξεων σε εμπορικά καταστήματα της περιοχής, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές.
Παραβίαζε τις πόρτες
Ο δράστης κινούνταν κυρίως βραδινές ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Παραβίαζε τις κεντρικές πόρτες των καταστημάτων και αφαιρούσε ό,τι πολύτιμο έβρισκε.
Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως ο 54χρονος είχε φυλακιστεί και στο παρελθόν για ληστείες. Αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο και συνέχισε τη δράση του.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων