ΗΠΑ: Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος έκοψε τη συνέντευξη με τον Τζέι Ντι Βανς σε ζωντανή εκπομπή – Μετά από on air καυγά
Όταν ο Βανς διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας: «Όχι, Τζορτζ, είπα...», ο παρουσιαστής τον διέκοψε για άλλη μια φορά και προχωρώντας σε διαφημιστικό διάλειμμα.
Αναψαν τα αίματα σε ζωντανή εκπομπή του ABC News, όταν ο παρουσιαστής Τζορτζ Στεφανόπουλος έκοψε απότομα τη συνέντευξη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς.
Ο παρουσιαστής του ABC News, Τζορτζ Στεφανόπουλος, μιλούσε με τον αντιπρόεδρο για τις κατηγορίες δωροδοκίας εναντίον του «Τσάρου των Συνόρων» της κυβέρνησης Τραμπ, Τομ Χόμαν, όταν τον σταμάτησε στη μέση της πρότασης ανακοινώνοντας ότι περνάει σε διαφημίσεις.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, η New York Times ανέφερε ότι ο Χόμαν συμμετείχε σε μια επιχείρηση του FBI, κατά την οποία δέχτηκε 50.000 δολάρια σε μετρητά από μυστικούς πράκτορες που προσποιούνταν ότι ήταν επιχειρηματίες ενδιαφερόμενοι για την εξασφάλιση κυβερνητικών συμβολαίων.
«Πιστεύω ότι ο αμερικανικός λαός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο αν μιλήσουμε για το [shutdown] παρά αν μπείτε σε κάποιο περίεργο αριστερό παραλήρημα, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Τομ Χόμαν δεν έκανε τίποτα παράνομο», είπε ο Βανς στον Στεφανόπουλο στην εκπομπή This Week.
Ο παρουσιαστής απάντησε ότι η συνέντευξη ούτως ή άλλως πλησίαζε στο τέλος της.
«Δεν είναι κάποιο αριστερό παραλήρημα! Δεν υπαινίχθηκα τίποτα, ρώτησα αν ο Τομ Χόμαν αποδέχτηκε 50.000 δολάρια, όπως ακούγεται σε ηχητικό που ηχογραφήθηκε από το FBI τον Σεπτέμβριο του 2024 -και δεν απάντησες στην ερώτηση», είπε. «Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου το πρωί αυτό».
Όταν ο Βανς διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας: «Όχι, Τζορτζ, είπα…», ο παρουσιαστής τον διέκοψε για άλλη μια φορά προχωρώντας σε διαφημιστικό διάλειμμα.
Παρά το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από την εκπομπή, ο Βανς συνέχισε την κριτική του προς τον Στεφανόπουλος σε μια ανάρτηση στο X αργότερα την ίδια μέρα.
«Ειρήνη στη Μέση Ανατολή; Η Κίνα απειλεί κρίσιμες αλυσίδες εφοδιασμού; Κλείσιμο της κυβέρνησης; Ο Τζορτζ Σ. δεν ενδιαφέρεται για αυτά», έγραψε. «Είναι εδώ για να επικεντρωθεί στην πραγματική ιστορία: ένα ψεύτικο σκάνδαλο που αφορά τον Τομ Χόμαν».
Peace in the Middle East? China threatening critical supply chains? Government shutdown?
George S doesn’t care about that. He’s here to focus on the real story: a fake scandal involving Tom Homan. https://t.co/LuIFo3QSTi
— JD Vance (@JDVance) October 12, 2025
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Μαξίμου gate: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές
- Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί
- Athens Features in Time Out’s 2026 Ranking
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις
- Η Νάταλι Πόρτμαν γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά της
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442