Ο Ούρος Ράτσιτς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος χαφ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και ακολουθεί, πλέον, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Χαμζά Μεντίλ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει την επιστροφή των δυο παικτών στις προπονήσεις, ενώ εξαιρετικά απίθανο θα πρέπει να θεωρείται το να προλάβει το συγκεκριμένο ματς ο Κάρλες Πέρεθ.
Η προπόνηση της Δευτέρας, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρό χώρο (υψηλής έντασης). Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (19/10, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Η προπόνηση της Δευτέρας, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρό χώρο (υψηλής έντασης).
Οι Χαμζά Μεντίλ και Ούρος Ράτσιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κάρλες Πέρεθ έκανε θεραπεία και ατομικό.
Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)», ανέφερε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ενημέρωσή της.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο