Δανία – Ελλάδα: Η Εθνική μειώνει σε 3-1 με τον Χρήστο Τζόλη (vids)
Η Ελλάδα καταφέρνει να μειώσει στο 63ο λεπτό σε 3-1 απέναντι στους Δανούς. Δείτε το βίντεο με το γκολ.
Η Ελλάδα πίεσε για ένα γκολ στο δεύτερο μέρος και τα κατάφερε με «δράστη» τον Χρήστο Τζόλη που σκόραρε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Μουντιάλ 2026.
Συγκεκριμένα, η Εθνική μας πίεσε στο κέντρο και έκλεψε την μπάλα με τον Φώτη Ιωαννίδη να κουβαλά ωραία την μπάλα και να μπαίνει στην περιοχή.
Την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Χρήστο Τζόλη και ο μεσοεπιθετικός της Κλαμπ Μπριζ με ψύχραιμο τελείωμα μείωσε 3-1.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε το 1-0 της Δανίας:
Και τα άλλα δύο γκολ των Δανών:
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442