Δύο αδέρφια στην Κρήτη εντοπίστηκαν τραυματισμένα από μαχαίρι, με τον ένα να είναι σε σοβαρή κατάσταση. Τα δύο θύματα της επίθεσης βρέθηκαν σε χωράφι στη Μεσαρά.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 25 Σεπτεμβρίου, ενώ τα αδέρφια είναι ηλικίας 29 και 32 ετών.
Σε εξέλιξη η έρευνα για το συμβάν στην Κρήτη
Ο 32χρονος, σύμφωνα με τη neakriti τραυματίστηκε στον θώρακα, ενώ ο αδελφός του φέρει πολλαπλά τραύματα στα χέρια και έχει χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.
Τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν αιμόφυρτα από μέλη άλλης οικογένειας σε χωράφι, που έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις αρχές.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάστασή τους κρίθηκε σοβαρή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η επείγουσα διακομιδή τους στο ΠαΓΝΗ, υποστηρίζει το e-mesara.
Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να πέσει φως στο βίαιο περιστατικό.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).