Αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2 ως το 90+3′ η Νότιγχαμ Φόρεστ είδε τη γηπεδούχο Σουόνσι (αγωνίζεται στην Championship) να σκοράρει δις στις καθυστερήσεις και με 3-2 να παίρνει εκείνη την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Carabao Cup.
Η Νότιγχαμ, η οποία αγωνίστηκε με αλλαγές, αλλά είχε πολύ καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος, προηγήθηκε με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα δύο γκολ του Βραζιλιάνου Ιγκόρ Ζεσούς, στο 15′ και το 45+1′ δείχνοντας πως έχει πάρει προβάδισμα ασφαλείας. Οι Ουαλοί όμως αντέδρασαν μειώνοντας αρχικά σε 1-2 στο 68ο λεπτό με τον Μπέρζες, ενώ ολοκλήρωσαν την ανατροπή τους στον έξτρα χρόνο όπως αναφέρουμε και πιο πάνω.
Συγκεκριμένα πρώτα στο 93ο λεπτό ο Βιπότνικ ισοφάρισε σε 2-2 (σκορ που θα έστελνε την αναμέτρηση στα πέναλτι) και εν συνεχεία, κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μπέρζες σκόραρε για δεύτερη φορά κάνοντας το 3-2 για τη Σουόνσι που την «έστειλε» στην επόμενη φάση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.