Ένα όμορφο στιγμιότυπο συνέβη σήμερα στην προπόνηση της Λιθουανίας, ενόψει του προημιτελικού του Eurobasket απέναντι στην Ελλάδα.
Ο Λίνας Κλέιζα, που βρίσκεται στο επιτελείο του Ρίμας Κουρτινάιτις, μόλις αντιλήφθηκε τους Έλληνες δημοσιογράφους, φώναξε: «Αγαπάω τον Ολυμπιακό».
Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν με τα ερυθρόλευκα, η σχέση του με τον Ολυμπιακό παραμένει ισχυρή, κάτι που έκανε τους Έλληνες δημοσιογράφους να χαμογελάσουν και να εκτιμήσουν τη χειρονομία του.
Το περιστατικό δείχνει ότι, πέρα από τον ανταγωνισμό στο παρκέ, ο Κλέιζα διατηρεί ζεστές σχέσεις με τον ελληνικό σύλλογο.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.