Με μεγάλα όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να στοχεύουν για μια ακόμα χρονιά στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, αλλά και σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία, που θα γεμίσει με χαρά και περηφάνια τον κόσμο τους.
Σήμερα (27/8), όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, παρουσία του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ετήσιος αγιασμός. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε στις «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις και χαιρέτησε ένα έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, ενώ είχε και ένθερμο εναγκαλισμό με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στην πρεμιέρα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς την παρουσία των οπαδών τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι νταμπλούχοι έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους Αρκάδες και πλέον ετοιμάζονται για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Βόλο στη Θεσσαλία (30/8, 19:00), ενώ αύριο (28/8) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της League Phase του Champions League και θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.