Παγκράτι: 27χρονος πήγε να ληστέψει ηλικιωμένη και κλείστηκε στο ασανσέρ
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Παγκράτι, όταν ένας νεαρός επιχείρησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά βρέθηκε τελικά… παγιδευμένος στο ασανσέρ.
Απρόσμενη τροπή πήρε η απόπειρα ληστείας σε βάρος 82χρονης στο Παγκράτι, το μεσημέρι της Πέμπτης (21/08).
Ένας 27χρονος ακολούθησε την ηλικιωμένη μέχρι την πολυκατοικία της, προσποιούμενος ότι θέλει να τη βοηθήσει με τα ψώνια.
Έβαλε τις φωνές
Η γυναίκα σύντομα υποψιάστηκε τις προθέσεις του και κάλεσε σε βοήθεια. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει μέσω του ανελκυστήρα, όμως το ασανσέρ ακινητοποιήθηκε, και εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό.
Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική και Αστυνομία. Οι πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και οι αστυνομικοί στη συνέχεια τον συνέλαβαν.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές με παρόμοιες ενέργειες.
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442