Θεσσαλονίκη: 17χρονος επιτέθηκε σε ηλικιωμένη και της άρπαξε χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό
Ο 17χρονος είχε εμπλακεί σε οκτώ ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν από τις αρχές Ιουλίου έως τις αρχές Αυγούστου 2025.
Στη σύλληψη 17χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, αλλά και για σειρά διαρρήξεων και κλοπών, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νεάπολης – Συκεών.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο ανήλικος δράστης, νωρίτερα την ίδια ημέρα, στην περιοχή της Νεάπολης, αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 68χρονη χρυσή αλυσίδα λαιμού.
Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 17χρονος είχε εμπλακεί σε οκτώ ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν από τις αρχές Ιουλίου έως τις αρχές Αυγούστου 2025, στις περιοχές των Δήμων Νεάπολης – Συκεών, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Θερμαϊκού.
Από τη δράση του, αφαιρέθηκαν συνολικά πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα, χρηματικό ποσό 1.960 ευρώ, οκτώ κινητά τηλέφωνα, καθώς και πλήθος προσωπικών εγγράφων και τραπεζικών καρτών.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Βουλιαγμένη: Πότε θα γίνει η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη
- «Η αλήθεια είναι»: Το νεοελληνικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο 104
- Διακοπές στην Τήνο: Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις μία αυθεντική εμπειρία διαμονής στο νησί
- Από τον απομονωτιστή Βανς στο «γεράκι» Ρούμπιο – Ο πόλεμος στο Ιράν φουντώνει τη μάχη διαδοχής του Τραμπ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Στο Υπουργικό η αύξηση του κατώτατου μισθού – Τι αλλάζει από 1η Απριλίου
- Πες μου τις αγαπημένες σου ταινίες, να σου πω ποιος είσαι
- Ο χάρτης του ΕΝΦΙΑ – Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες περιφέρειες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442