Μπροστά στα μάτια των παιδιών τους η γυναικοκτονία στο Βόλο – «Είδα τον μπαμπά»
Μάρτυρας της γυναικοκτονίας στο Βόλο ένα από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού – Τι είπε στους αστυνομικούς
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Βόλο έρχονται στη δημοσιότητα.
Μια δολοφονία με θύμα μια 36χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει και πλέον αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία.
«Είδα τον μπαμπά…»
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο καυγάς του ζευγαριού σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των τεσσάρων παιδιών τους, με τον άνδρα να μαχαιρώνει την άτυχη γυναίκα μια φορά.
Ενώ η γυναίκα επιχείρησε να διαφύγει, ο δράστης της κατάφερε άλλο ένα χτύπημα, ενώ την πέταξε στη τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας που διέμεναν στην οδό Κωνσταντά.

Η είσοδος της πολυκατοικίας που διέμενε το ζευγάρι στο Βόλο, με τον δράστη να πετά την άτυχη γυναίκα στη τζαμαρία.
Η γειτονιά επιχείρησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, ενώ άμεσα έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες η κόρη του ζευγαριού καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ.
«Είδα τον μπαμπά να καρφώνει τη μαμά με μαχαίρι», φέρεται να έλεγε.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφθασε στο σημείο μετά από 20 λεπτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.
Οι συνθήκες του εγκλήματος
Η άτυχη 36χρονη γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία και οδήγησαν στον θάνατό της.
Δράστης ήταν ο 40χρονος άνδρας της, ο οποίος βγήκε τρέχοντας από το διαμέρισμα και διέφυγε.
- Αποχαιρετισμός στη Μαίρη Θεοδωροπούλου
- Ένα εκατομμύριο γυναίκες χάνουν την πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Στην Ευελπίδων ο 76χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό
- Το σπάνιο επίτευγμα από Μέσι και Εμπαπέ με διαφορά δύο ημερών: Έχει συμβεί τέσσερις φορές σε 60 χρόνια (pic, vids)
- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει η Γέφυρα Μανωλά
- Θεσαλονίκη: Τι λέει η Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση της
- Η επιδημία του Έμπολα στο Κονγκό εξακολουθεί να εξαπλώνεται «αόρατα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)













































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442