Άνω Λιόσια: Επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 8χρονος – Συνελήφθη η μητέρα του
Προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς, ο ανήλικος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε γκαραζόπορτα οικίας στα Άνω Λιόσια - Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε
Ένας ανήλικος μόλις 8 ετών οδηγούσε όχημα χωρίς πινακίδες στα Άνω Λιόσια και όταν είδε αστυνομικούς να του κάνουν σήμα να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.
Όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί για να βγάλουν τον οδηγό από το όχημα, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ήταν ένα 8χρονο αγόρι
Τότε ξεκίνησε μια κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής, με τους αστυνομικούς να μην έχουν αντιληφθεί ότι στη θέση του οδηγού βρίσκεται ένα μικρό παιδί.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στις 19:10. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε στη συμβολή των οδών Φυλής και Ελευθερίας το Ι.Χ., το οποίο δεν έφερε πινακίδες. Τότε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο χωρίς να μπορούν να διακρίνουν τον οδηγό μέσα σε αυτό.
Άνω Λιόσια: Ο ανήλικος δεν τραυματίστηκε από την πρόσκρουση
Ο ανήλικος δεν υπάκουσε στις εντολές τους και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ωστόσο λίγο πιο κάτω, στη συμβολή των οδών Σχολαρίου και Γεμιστού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στην πόρτα του γκαράζ ενός σπιτιού.
Όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί για να βγάλουν τον οδηγό από το όχημα, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ήταν ένα οκτάχρονο αγόρι. Ευτυχώς, από την πρόσκουση δεν είχε τραυματιστεί.
Η 27χρονη μητέρα του παιδιού εντοπίστηκε και συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας