Ο Τζεφ Τιγκ άναψε «φωτιές» για τον Λεμπρόν πριν τα… γυρίσει: «Έκανε χρήση στεροειδών»
Ο Τζεφ Τιγκ άφησε αιχμές για χρήση απαγορευμένων ουσιών από τον Λεμπρόν, πριν υποχωρήσει λέγοντας πως… αστειευόταν.
Ο Τζεφ Τιγκ, πρώην παίκτης του ΝΒΑ και νυν προπονητής, προκάλεσε αντιδράσεις με μια αμφιλεγόμενη δήλωση σχετικά με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Μιλώντας στο podcast «Club520», άφησε σαφείς υπαινιγμούς πως ο Λεμπρόν ενδέχεται να είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά την περίοδο που αγωνιζόταν στους Μαϊάμι Χιτ.
«Ο Λεμπρόν εκείνη την εποχή ήταν… στα στεροειδή, αδερφέ. Έπρεπε να μείνει εκτός λόγω αυτών. Ξεκίνησαν τα τεστ για HGH και ξαφνικά άρχισε να λέει ότι πονούσε η μέση του. Έλειψε για τρεις εβδομάδες και γύρισε πολύ πιο αδύνατος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αντιδράσεις και… υποχώρηση
Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε θύελλα σχολίων και αντιδράσεων στις ΗΠΑ, καθώς η HGH (ανθρώπινη αυξητική ορμόνη) αν και δεν είναι στεροειδές θεωρείται απαγορευμένη ουσία, η οποία χρησιμοποιείται συχνά για την ενίσχυση της απόδοσης και την ταχύτερη αποθεραπεία.
Μετά τον σάλο, ο Τιγκ επιχείρησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του μέσω ανάρτησης στα social media: «Είστε όλοι περίεργοι, έκανα πλάκα για τον Λεμπρόν. Ήταν απλά κυριαρχικός», έγραψε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις.
Jeff Teague says his comments about LeBron using steroids were just a joke pic.twitter.com/dbR2cBZFJy
— NBACentral (@TheDunkCentral) July 23, 2025
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442