Στο γήπεδο του Παναθηναϊκού που αναμένεται να χτιστεί στον Βοτανικό αναφέρθηκε ξανά στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως στόχος είναι το γήπεδο να είναι έτοιμο μέχρι τον Απρίλιο-Μάιο του 2027, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι εργασίες προχωρούν.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Χάρης Δούκας:
«Σήμερα είχαμε πάλι σύσκεψη. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο-Μάιο του 2027, αυτό λένε οι κατασκευαστικές και νομίζω ότι είναι απαραίτητο να μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδο στον Βοτανικό.
Πάνω από 15 χρόνια είναι αυτή η ιστορία. Αναγκάζεται να γυρίσει για δύο χρόνια στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, αυτό δείχνει πόσο αναγκαίο είναι να έχει η ομάδα της Αθήνας ένα γήπεδο στολίδι, όπως και το γήπεδο το μπασκετικό για όλη την Ευρώπη.
Τον Απρίλιο του 2027 είναι η ημερομηνία που μας έχουν δώσει οι κατασκευαστικές. Προχωράνε φουλ οι εργασίες. Από τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα αρχίσει να φαίνεται και η κερκίδα στο Νοτιοανατολικό κομμάτι».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για την 20η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.