Την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα εξακολουθεί να φοράει ο Φίλιπ Πετρούσεφ, παρά τα όσα γράφτηκαν. Ο Σέρβος ψηλός γυρνάει στον Ολυμπιακό, έπειτα από τον μονοετή δανεισμό του τη σεζόν 2024/25 στον Ερυθρό Αστέρα και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της επόμενης χρονιάς.
Το buy out των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ του Πετρούσεφ έληγε απόψε τα μεσάνυχτα. Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει. Με συνέπεια να παραμείνει κάτοικος Πειραιά.
Ωστόσο, υπάρχει μια τελευταία εκκρεμότητα να διευθετηθεί. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το NBA out. Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει ακόμη 15 μέρες στη διάθεσή του για να βρει κάποια πρόταση από τις ΗΠΑ και να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη ρήτρα εξαίρεσης, η οποία αν ενεργοποιηθεί θα αποφέρει περίπου 900.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Όπως και να ‘χει; Μέχρι νεοτέρας ο Πετρούσεφ είναι παίκτης του Ολυμπιακού.
Ο Σέρβος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αποτελούσε από την πρώτη στιγμή τη νούμερο ένα προτεραιότητα για τη θέση «5» στο μπλοκάκι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είχε μια αξιόλογη χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα. Στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 14,1 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ. Ο Ερυθρός Αστέρας κατέλαβε τη 10η θέση και αποκλείστηκε στο play-in από την Μπάγερν Μονάχου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.
Σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών, υπεβλήθη ο Μικέλ Αρτέτα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεόραση.