O Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Ζαλγκίρις.
Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αφού το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε και πλέον είναι παίκτης του λιθουανικού συλλόγου για τα επόμενα 2+1 χρόνια.
Ο 30χρονος γκαρντ αποχώρησε από τους Πειραιώτες μετά από μία διετία, με παρουσία σε δύο Final Four, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και δύο Super Cup Ελλάδος.
Η ανακοίνωση της Ζαλγκίρις για τον Γουίλιαμς-Γκος
«Η αναμονή τελείωσε, υποδεχθείτε τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Λιθουανών.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.