Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Σάλος στην Κύπρο με βίντεο όπου αστυνομικοί συνευρίσκονται ερωτικά σε περιπολικό

Σάλος στην Κύπρο με βίντεο όπου αστυνομικοί συνευρίσκονται ερωτικά σε περιπολικό

Από πλευράς Αστυνομίας έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι δύο εμπλεκόμενοι ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δόθηκαν οδηγίες για ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της  υπόθεσης.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο με βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει δύο αστυνομικούς να συνευρίσκονται ερωτικά μέσα στο περιπολικό όχημα.

Το βίντεο λήφθηκε από πολίτη σε μία απόμερη περιοχή μέσα στα χωράφια στη Λάρνακα, ο οποίος παρατήρησε πως οι δύο αστυνομικοί δεν εξιχνίαζαν κάποιο έγκλημα, αλλά επιδίδονταν σε ερωτικές πράξεις.

Από πλευράς Αστυνομίας έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι δύο εμπλεκόμενοι ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δόθηκαν οδηγίες για ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της  υπόθεσης.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εχουν δοθεί οδηγίες για έλεγχο της αυθεντικότητας του ώστε να γίνουν και άλλοι σχετικοί έλεγχοι. Εκ πρώτης όψεως, το βίντεο φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έτσι δόθηκαν οδηγίες για ποινική και πειθαρχική διερεύνηση των αδικημάτων που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα δύο μέλη της Αστυνομίας θα τεθούν σε διαθεσιμότητα».

«Τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες αφού προσβάλλουν και το έργο των χιλιάδων μελών μας που υπηρετούν στο καθήκον», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο