Στον Αθλητικό Δικαστή Γιαννακόπουλος, Αταμάν, Σλούκας, Παπαπέτρου, Λεσόρ, Σερέλης και Κοντός
Tέσσερις καταγγελίες του Ολυμπιακού και το Φύλλο Αγώνα οδηγούν τους Γιαννακόπουλο, Αταμάν, Σλούκα, Παπαπέτρου, Λεσόρ, Σερέλη και Κοντό στον Αθλητικό Δικαστή.
Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Εργκίν Αταμάν, Κώστα Σλούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ματίας Λεσόρ, Χρήστο Σερέλη και Δημήτρη Κοντό.
Ο λόγος; Οι αναφορές των διαιτητών στο φύλλο αγώνα του Game 2 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και οι τέσσερις καταγγελίες από πλευράς ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Οι λόγοι που κλήθηκαν σε απολογία
Οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης και Δημήτρης Κοντός κλήθηκαν σε απολογία έπειτα από καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι Αταμάν Σερέλης και Κοντός κλήθηκαν λόγω των δηλώσεών τους στην κρατική τηλεόραση.
Ο Κώστας Σλούκας κλήθηκε για όσα καταγράφηκαν στο Φ. Α. από τους διαιτητές και για ό,τι τους είπε όταν χρεώθηκε με τεχνική ποινή και συγκεκριμένα την ατάκα: «Ντροπή, τα ίδια κάνατε και πέρσι, θα σας δω στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη».
Ο Παπαπέτρου επειδή είχε συνομιλία με φίλαθλο, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή.
Ο Ματίας Λεσόρ επειδή αποβλήθηκε, αλλά αρνήθηκε να αποχωρήσει.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.