Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, κλείνοντας έναν κύκλο σπουδαίων επιτυχιών με τη βασίλισσα, αλλά και μια αποτυχημένη σεζόν φέτος, αφού δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τίπτοα.
Ο «Δον Κάρλο» αποφάσισε να ασχοληθεί με εθνική ομάδα για πρώτη φορά και συμφώνησε να αναλάβει την Βραζιλία, με στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
Ο Ιταλός τεχνικός λοιπόν, βρίσκεται από τα βράδυ της Κυριακής στη Βραζιλία για να αναλάβει και επίσημα τα καθηκοντά του ως προπονητής της «Σελεσάο».
Η ανάρτηση για τον Αντσελότι
??? Carlo Ancelotti arrives in Brazil as new head coach of the Seleçao…
Μάλιστα σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Αντσελότι φοράει το καπέλο της «χώρας του καφέ». Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πολύπειρου προπονητή, που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ως τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League