Αταμάν σε παίκτες: «Στόχος δεν ήταν απλά να πάμε στο Final Four, αλλά το back to back» (vid)
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους παίκτες του για την πρόκριση στο Final Four, λέγοντας πως ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου.
Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στο δεύτερο συνεχόμενο Final 4, όμως η… δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους παίκτες του μετά το νικηφόρο Game 5 επί της Εφές που έστειλε την ομάδα του στο Άμπου Ντάμπι και υπενθύμισε σε όλους πως αυτό ήταν απλά ένα βήμα στο δρόμο προς τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την διατήρηση των σκήπτρων για τους «πράσινους», με την back to back κατάκτηση της Euroleague.
Παράλληλα, ο Τούρκος προπονητής είπε πως οι «πράσινοι» δεν έπαιξαν καλό μπάσκετ, αλλά έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα απέναντι στην ομάδα από την Κωνσταντινούπολη.
Αναλυτικά, η ομιλία του Εργκίν Αταμάν στους παίκτες του:
«Ήταν μια πολύ δύσκολη σειρά για εμάς. Μετά από 39 αγώνες, φτάσαμε στο Final Four, κάτι το οποίο αξίζαμε. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά βγάλαμε πολλή μαχητικότητα.
Φυσικά ο στόχος μας δεν είναι να πάμε απλά στο Final Four, αλλά να πάμε εκεί και να κερδίσουμε για ακόμα μια φορά.
Είχαμε πολλή πίεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες γιατί και η Εφές δεν τα παρατάει ποτέ. Δείξατε μεγάλη μαχητικότητα!
???? ????? ?? ??????: ????? ???? ☘️
Ergin Ataman gave a sharp speech bringing the back-to-back energy!??
Κάποιοι δεν παίξατε απόψε, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα θα είναι στο Άμπου Ντάμπι για να προσπαθήσει να φτάσει στο back to back. Πάμε»!
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο