Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πλέι οφ της Euroleague, με τη μόνη σειρά που ολοκληρώθηκε να είναι εκείνη της Φενέρμπαχτσε με την Παρί, όπου οι Τούρκοι πήραν την πρόκριση για το Final Four του Άμπου Ντάμπι.
Οι υπόλοιπες τρεις σειρές βρίσκονται στο 2-1 και είναι ορατή η πιθανότητα να υπάρχουν Game 5, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τις μέρες και τις ώρες των εν λόγω αναμετρήσεων, αν χρειαστούν.
Ο Παναθηναϊκός θα ριχτεί πρώτος στη μάχη αφού θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Έφες στο ΟΑΚΑ στις 6 Μαΐου και ώρα 21:30, ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθεί το Game 5 της Μονακό με την Μπαρτσελόνα (2ο:00), σε περίπτωση φυσικά που χρειαστεί.
Στις 7 Μαΐου (21:15) έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν οι «μερένγκες» μπορέσουν να ισοφαρίσουν σε 2-2.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τρίτη 6 Μαΐου 19:00: Μονακό – Μπαρτσελόνα Τρίτη 6 Μαΐου 21:30: Παναθηναϊκός – Έφες Τετάρτη 7 Μαΐου 21:15: Ολυμπιακός – Ρεάλ
Ναν: «Ήταν σκληρό το φινάλε, σήμερα ήμουν πιο ήρεμος και συγκεντρωμένος»
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Αναντολού Έφες και έτσι να προηγηθεί με 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Ο Κέντρικ Ναν μίλησε μετά το παιχνίδι αναφέροντας πως το φινάλε ήταν σκληρό, ενώ στάθηκε και στη δική του εμφάνιση.
Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:
Για τη νίκη: «Ήταν σκληρό το φινάλε. Το ματς κατέληξε στα τελευταία δύο λεπτά. Δεν βγάλαμε τις άμυνες που θα θέλαμε, όμως βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και εξασφαλίσαμε τη νίκη».
Για το ματς: «Είναι μια μάχη εδώ. Μπορώ να δέχομαι χτυπήματα όλο το βράδυ, αρκεί να πάρουμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που δεν χτύπησα στο δόντι, αλλά το χείλος».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.