Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε εμπορικό κέντρο στο Πανόραμα
Η πτώση της οροφής σε εμπορικό κέντρο στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη έγινε στην είσοδο του κτιρίου
Κατέρρευσε μέρος της οροφής εμπορικού κέντρου στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο σημείο.
Η πτώση της οροφής έγινε την Δευτέρα (24/5) στην είσοδο του κτιρίου, όμως το εμπορικό συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά, καθώς δεν υπήρξε κάποια εντολή μέχρι αργά το βράδυ να σφραγιστεί. Από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός καθώς από το συγκεκριμένο σημείο περνάει καθημερινά αρκετός κόσμος, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.
Τελικά το βράδυ της Δευτέρας ο χώρος σφραγίστηκε από την αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Αναμένεται από τις υπηρεσίες του δήμου να πραγματοποιήσουν τη σχετική αυτοψία προκειμένου να κρίνουν εάν θα δοθεί και πάλι σε λειτουργία ο χώρος.
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
- Κλιμακώνουν οι αγρότες, σκέψεις και για τρακτέρ στην Αθήνα – Με ποινές απειλεί το Μαξίμου και συναντά μόνο τους «πρόθυμους»
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σέρρες: Νέα ερωτήματα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου – Ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Αγορά εργασίας: Για ποιες θέσεις γίνονται προσλήψεις από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Γιώργος Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442