Η μεγάλη νίκη της Εθνικής στη Γλασκώβη δεν έφερε μόνο πανηγυρισμούς στους Έλληνες φιλάθλους, αλλά και μεγάλη απογοήτευση στους Σκωτσέζους, η οποία μάλιστα ξέφυγε από τα όρια της… ποδοσφαιρικής πίκρας.
Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Χάμπντεν Παρκ», όπου η Ελλάδα επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο, η ένταση στις κερκίδες και στους γύρω χώρους του γηπέδου ήταν εμφανής. Η εικόνα των απογοητευμένων φιλάθλων της Σκωτίας, που έβλεπαν την ομάδα τους να χάνει από μια νεανική ελληνική ομάδα γεμάτη ταλέντο, προκάλεσε εκνευρισμό, ο οποίος σύντομα μετατράπηκε σε ξεσπάσματα οργής.
Δείτε το βίντεο με τις μπουνιές στο Σκωτία – Ελλάδα
Η Ελλάδα, με έναν εξαιρετικό συνδυασμό νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας τη Σκωτία ανήμπορη να αντιδράσει. Όσο περνούσαν τα λεπτά, η γκρίνια στις εξέδρες αυξανόταν, με αποδοκιμασίες προς τους παίκτες της Σκωτίας, αλλά και λογομαχίες μεταξύ των ίδιων των φιλάθλων.
Ορισμένοι φίλαθλοι αποχώρησαν από το γήπεδο πριν καν ολοκληρωθεί το ματς, ενώ άλλοι παρέμειναν για να αποδοκιμάσουν έντονα τους παίκτες του Στιβ Κλαρκ.
Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια τόσο μέσα στις κερκίδες όσο και στους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου. Οπαδοί της Σκωτίας φέρονται να αντάλλαξαν μπουνιές και ύβρεις, με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα για να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.