Η φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να χαρακτηριστεί έως και καταστροφική, καθώς είναι ήδη εκτός από το Champions League, αλλά και μακριά από την υπεράσπιση του τίτλου της Premier League, κάνοντας ορισμένα πολύ κακά παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν.
Ο Πεπ Γκουαντιόλα μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του αλλά και για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και το παρατεταμένο του ντεφορμάρισμα με την απάντηση να είναι αποστομωτική.
Ο Ισπανός κόουτς αποθέωσε τον Βέλγο, χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους τρεις σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία των «πολιτών», πράγμα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα:
«Ο Ντε Μπρόινε είναι στην κορυφαία τριάδα ποδοσφαιριστών στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Κάθε φορά αποδίδει εξαιρετικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με κάνει τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον πλανήτη. Έχει δώσει πάρα πολλά πράγματα σε εμένα και ολόκληρη την ομάδα».
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.