Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.
Εκτός από τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, ενώ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσικίνιο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τον Μάρτιο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κυπελλούχων Ευρώπης.
Επίσης, εκτός αποστολής έχει μείνει ο Κωνσταντής Τζολάκης, όπως συνηθίζεται στους αγώνες του Κυπέλλου, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να ετοιμάζεται να φορέσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Κωστούλας προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού, μεταξύ των οποίων και ο Παπακανέλλος ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή για τη μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Οι 21 ποδοσφαιριστές που έχει στην αποστολή ο Ολυμπιακός
Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Όρτα, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.
Από την άλλη η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή όπως συνηθίζεται από τον Ματίας Αλμειδα, ο οποίος έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα. Εκτός θα είναι και οι Οντουμπάτζο, Γιόνσον και εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Μαρσιάλ, ο οποίος ενδέχεται να είναι στον πάγκο όμως δεν θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι. Τιμωρημένος είναι ο Μπρινιόλι και έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στρακόσα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.