Ο Γκουαρδιόλα έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ντε Μπρόινε
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έμεινε στον πάγκο στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποκαλύπτει το λόγο που το έκανε.
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει υπάρξει ένας από τους πιο δημιουργικούς και χαρισματικούς παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν θυμίζει τον καλό του εαυτό. Την Τετάρτη στη Μαδρίτη, έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν και στο πρώτο ματς έπαιξε 84 λεπτά.
Ο Γκουαρδιόλα, θυμίζουμε, ότι άφησε και τον Έρλινγκ Χάαλαντ στον πάγκο στο συγκεκριμένο ματς. Όμως δεν είναι ίδιες περιπτώσεις, καθώς ο Νορβηγός προερχόταν από τραυματισμό. Ο Καταλανός αντίθετα διέψευσε τις φήμες πως και ο Βέλγος ήταν τραυματίας. «Ο Ντε Μπρόινε δεν ξεκίνησε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς πήρα μια τεχνική απόφαση. Δεν ήταν τραυματίας.»

Και συνέχισε: «Μπορεί ακόμα να παίξει ρόλο σε μεγάλα παιχνίδι, έπαιξε με τη Ρεάλ στο Έτιχαντ. Σίγουρα μπορεί να παίξει. Η σχέση μου με τον Ντε Μπρόινε είναι φανταστική. Του είμαι πολύ ευγνώμων για όσα έχει κάνει για εμένα, την ομάδα, τους πάντες. Είναι απλώς μία απόφαση. Δεν είναι κάτι προσωπικό. Όμως οι απαιτήσεις και ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε χρειάζεται περισσότερο έλεγχο.»

Τα σχόλια του Γκουαρδιόλα για τον Ντε Μπρόινε φαίνεται να προσθέτουν βάρος στους φόβους ότι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Κλείνει τα 34 το καλοκαίρι και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Ο Βέλγος έχει κάνει 408 εμφανίσεις με τη Σίτι, πετυχαίνοντας 105 γκολ και έχει κερδίσει 16 τρόπαια μαζί της (6 Premier League) από το 2015.
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442