Παίκτης της Μονακό με κάθε επισημότητα είναι ο Ντάνιελ Τάις μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την γραμμή των ψηλών της ομάδας.
Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Γερμανό σέντερ και πλέον η συμφωνία τους ανακοινώθηκε μέσω ανάρτησης των Μονεγάσκων. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Ηλία Καντζούρη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Μπάμπεργκ.
Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει ένα ισχυρό όπλο και στις δύο πλευρές του παρκέ ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα του να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να πάρει την πρόκριση στο Final Four.
Θυμίζουμε πως για την περίπτωση του Τάις είχαν ενδιαφερθεί διάφορες ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να είναι μία από αυτές, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση.
🆕 Dᴀɴɪᴇʟ Tʜᴇɪs ᴇsᴛ ᴍᴏɴᴇ́ɢᴀsϙᴜᴇ ! 🇲🇨
💥 Passé par la NBA (Finales en 2022 avec les Boston Celtics) et champion du monde 2023 avec l’Allemagne, Daniel Theis vient renforcer le secteur intérieur de la #RocaTeam pour cette saison et la prochaine 💪
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου