Ήταν να μην πάρει μπρος ο Αλί Σαμάτα! Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε το Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ, ο Τανζανός φορ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ και κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου.
Ήταν το 21ο λεπτό όταν ο Πέλκας έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα προς την καρδιά της περιοχής, αυτή στρώθηκε στον Σαμάτα μετά από κόντρα και εκείνος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.
Με παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα, η Ράγιο Βαγιεκάνο πέρασε στους «8» του Conference, παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαμσουνπόρ στην Ισπανία. Προκρίσεις και για Στρασμπούρ, Σαχτάρ και Άλκμααρ
Η Ράγιο Βαγιεκάνο στο δρόμο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Conference League– Ποιον θα βρει στα ημιτελικά αν περάσει, ποιο το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας