Μεγάλο ματς απόψε (22:00) στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ για το Europa League!
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» (7β.) θα υποδεχθεί τη Σλάβια Πράγας (4β.) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.
Την τελευταία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει την ισχυρή Ρεάλ Σοσιεδάδ, σε ένα παιχνίδι μεγαλύτερης δυσκολίας από αυτό απέναντι στους Τσέχους. Και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απόψε η ελληνική ομάδα.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που επιστρέφει στον πάγκο, δεν έχει διαθέσιμους τους Καμαρά, Ζίβκοβιτς και Κόλεϊ.
Από την άλλη, ο Ζίντρικ Τρπισόφσκι δεν υπολογίζει τον Πρόβοντ, ενώ ενδέχεται να προκύψουν περαιτέρω απουσίες λόγω ίωσης που ταλαιπώρησε τελευταία αρκετούς παίκτες.
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ανταμώνουν οι δύο ομάδες, καθώς τη σεζόν 2002/03, είχαν συναντηθεί στον 3ο γύρο του Κυπέλλου UEFA, με τον ΠΑΟΚ να νικά 1-0 στην Τούμπα αλλά να αποκλείεται μετά το βαρύ 4-0 στην Πράγα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.