Μιλώντας μετά το ματς του Κυπέλλου με την Άρσεναλ και την πρόκριση στα πέναλτι, ο Ρούμπεν Αμορίμ μίλησε για τον… ήρωα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην ψυχοφθόρα διαδικασία Αλτάι Μπαγιντίρ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, στάθηκε το πως αντιμετώπισε ο Τούρκος κίπερ την κριτική που του ασκήθηκε, στην ήττα της Γιουνάιτεντ με 4-3 από την Τότεναμ, για τα προημιτελικά του League Cup, τον περασμένο μήνα, από κόρνερ.
Τι είπε ο Αμορίμ για τον Μπαγιντίρ
«Today he was our hero» ?
Ruben Amorim praised Altay Bayındır’s performance as Manchester United knocked Arsenal out of the FA Cup on penalties ? pic.twitter.com/MuLQA3Rth7
Η ζωή ενός ποδοσφαιριστής έχει κύκλους και στιγμές. Μερικές φορές, σε μία εβδομάδα, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει και το είδατε αυτό με τον Αλτάι. Απέναντι στην Τότεναμ όλοι δάγκωναν τα δάχτυλά τους για τον Αλτάι και το καταλαβαίνω αυτό, και στο ματς με την Άρσεναλ ήταν ο ήρωάς μας.
Είναι καλό παιδί, δουλεύει πολύ και η ζωή έχει όμορφα πράγματα. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα έχουν την ευκαιρία τους και είναι τυχεροί που παίζουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχει σημασία αν θα παίξεις σε 1 ή σε 90 ματς, είναι πάντα απόλαυση να παίζεις για αυτό τον σύλλογο.
Να σημειωθεί πως, στη χτεσινή αναμέτρηση, ο Μπαγιντίρ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, αφού κράτησε όρθια την ομάδα του στο «Emirates» σε κανονική διάρκεια και παράταση (1-1), δίνοντας της την πρόκριση με 5-3 στα πέναλτι. Μάλιστα, ο Τούρκος απέκρουσε πέναλτι και στην κανονική διάρκεια του ματς.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.