Σύμφωνα πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, λέγοντας πως είχε ανταλλάξει μόνο μηνύματα με την ανήλικη μαθήτρια του.
«Μόνο μία φορά τη φίλησα»
«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είχα οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Δεν έχω απλώσει χέρι πάνω της με πονηρό τρόπο. Μία μόνο φορά την φίλησα στο λαιμό μετά από δική της παρότρυνση και την άγγιξα χαμηλά στη μέση κατά λάθος όταν με αγκάλιασε. Παραδέχομαι ότι αυτό ήταν λάθος. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρό αδίκημα η ανταλλαγή μηνυμάτων με την μαθήτρια μου» φέρεται να είπε στην απολογία του.
Οι ισχυρισμοί του όπως αποδείχτηκε, δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.