Αμέσως μετά το γκολ του Γιουνγκ στο 71’, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι οπαδοί του Άρη άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα τους παίκτες, τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τη διοίκηση.
«Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ», φώναζαν για τους ποδοσφαιριστές, με τον Χουάνκαρ να ζητάει από τον κόσμο να σταματήσει τα συνθήματα. Η κίνηση του Ισπανού ακραίου αμυντικού, όμως, ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τους οπαδούς του Άρη, που άρχισαν να αποδοκιμάζει ακόμα πιο έντονα.
Αποδοκιμασίες που συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, με τους οπαδούς του Άρη να τα… χώνουν τόσο στον Μαρίνο Ουζουνίδη όσο και στη διοίκηση της ομάδας, με την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι έκρυθμη.
Νέες αποδοκιμασίες
Γιουχαρίσματα υπήρξαν και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, Θανάση Τζήλου, με τον κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να εκφράζει τα παράπονά του για την απογοητευτική εικόνα του Άρη, σε ένα ματς που υποτάχθηκε πλήρως στον ΟΦΗ.
Αποδοκιμασίες που έχουν ως αποδέκτες άπαντες. Τόσο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που έχασε κατά κράτος τη μάχη με τον Μίλαν Ράσταβατς, όσο και για τη διοίκηση της ομάδας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτιεγιούνας εξαπέλυσε τα βέλη του για το NBA Europe τονίζοντας ότι δεν είναι βέβαιος για την προοπτική της διοργάνωσης και πώς θα λειτουργήσει στην πράξη.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του