Χειρουργήθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (11/12), προκειμένου να αντιμετωπίσει με δραστικό τρόπο το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη μέση από τα μέσα Οκτωβρίου.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανακοινώσει το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας του Λιθουανού φόργουορντ, ωστόσο, θα χρειαστεί να μείνει για μήνες εκτός δράσης.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Ο Μάριους Γκριγκόνις υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/12), στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης από τον Νευροχειρουργό Δρ. Παναγιώτη Νομικό.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Γκριγκόνις είχε 9.1 πόντους (60% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο), 2.7 ριμπάουντ, 13. ασίστ και 8.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:42 σε 41 παιχνίδια της EuroLeague. Φέτος πρόλαβε να παίξει σε μόλις 4 ματς, μετρώντας 3 πόντους και 1 ασίστ ανά 11’27».
Ξέσπασμα του Χεζόνια για την τιμωρία τόσο του ίδιου όσο και του Ναν
Εκτός από τους Κέντρικ Ναν και Εργκίν Αταμάν η Euroleague τιμώρησε και τον Μάριο Χεζόνια, επιβάλλοντάς του πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ για έλλειψη σεβασμού σε έναν από τους τρεις διαιτητές στο περασμένο παιχνίδι της Ρεάλ.
Ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετήθηκε μέσω Twitter για τις εν λόγω ποινές, δείχνοντας την ενόχλησή του και κατηγορώντας την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση πως δεν ασχολείται όσο θα έπρεπε με άλλα ζητήματα, όπως το φορτωμένο καλεντάρι ή η εμπειρία που έχουν ή δεν έχουν οι διαιτητές της λίγκας.
«Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση, ούτε θέτει κάποιο παράδειγμα», έγραψε αρχικά ο Χεζόνια, αναφορικά με την ποινή μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Ναν.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.