Η Νικόλ Κίντμαν, αποκάλυψε ποια είναι η απόφαση που μετανιώνει σε όλη της τη ζωή. Η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως όταν ήταν έφηβη απέρριψε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτρια Τζέιν Κάμπιον.
Nicole Kidman reveals her biggest career ‘regret’ – after landing a Golden Globe nomination for her very saucy role in Babygirl https://t.co/A44QZXCUP3
Η Αυστραλή ηθοποιός, που είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία «Babygirl», σύμφωνα με το περιοδικό «W Magazine» απέρριψε ρόλο σε μία από τις σπουδαστικές ταινίες της Κάμπιον επειδή «δεν ήθελε να φορέσει σκουφάκι μπάνιου στην ταινία».
Καλά διαβάσατε. Η ίδια εξήγησε πως το Σαββατοκύριακο εκείνο παρακολουθούσε μαθήματα δραματικής σχολής, όπου υποδυόταν την Πριγκίπισσα στο έργο του Τενεσί Ουίλιαμς «Γλυκό Πουλί της Νιότης».
Τι δήλωσε σχετικά η Νικόλ Κίντμαν
«Η σκηνοθέτρια Τζέιν Κάμπιον ήρθε και κάθισε στο πίσω μέρος αυτού του μικρού θεάτρου και με επέλεξε για μία από τις σπουδαστικές της ταινίες», ανέφερε. Ενώ εξήγησε: « Δεν το έκανα όμως. Δεν ήθελα να φορέσω σκουφάκι μπάνιου στην ταινία και να μην φαίνομαι όμορφη. Είναι θλιβερό», ανέφερε
Τέλος καλό, όλα καλά
Παρόλο που η Νικόλ Κίντμαν απέρριψε τη συνεργασία με τη διάσημη Νεοζηλανδή σκηνοθέτρια, 70 ετών, ως έφηβη, οι δύο τους συνεργάστηκαν σε επόμενα χρόνια. Η 57χρονη ηθοποιός συμμετείχε στην ταινία της Κάμπιον «Το Πορτρέτο μιας Κυρίας» το 1996, καθώς και στη μίνι σειρά «Top of the Lake: China Girl» το 2017.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας